Search fooditerranean

Team


fooditerranean partners 


To όραμά μας είναι να συμβάλουμε στην βελτιώση των πρακτικών εξαγωγής των αγροδιατροφικών προϊόντων της Ελλάδας. Για την πραγματοποίηση αυτού του οράματος δημιουργούμε ολοκληρωμένες λυσείς, διαμόρφωσης εταιρικής ταυτότητας, ανάπτυξης και εφαρμογής στρατηγικών εξαγωγής. Κύριος σκοπός μας η βιώσιμες και κερδοφόρες εξαγωγικές προσπάθειες για τους πελάτες μας.  Σε αυτήν την προσπάθειά μας μας υποστηρίζει η ομάδα υποστηρικτών και συνεργατών  οι οποίοι επιλέχτηκαν με βάση την επιστημονική τους κατάρτηση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και την σύγκληση τους με τους στόχους και το όραμα μας.Γιώργος Γκέκας| (Brief Bio) Ιδρυτής της εταιρίας fooditerranean,  MSc International Business Development (ESC Clermont Ferrand, France) Diploma: Export Manager, BA (ATEI Piraeus) Διατριβές: Brand Development & Awareness   / International Management
Δρ. Λουκάς Ανδριανός |Πολύγλωσσος (5 ξένες γλώσσες) Ελληνο-Μαλαγάση, παντρεμένος με τη Γεωργία Γλαμπεδάκη από την Κρήτη.
  • Πτυχίου Γεωπόνου από το  Πανεπιστήμιο του Ανταναναρίβο της Μαδαγασκάρης (ESSA-1993), 
  •  Μεταπτυχιακό τίτλο στην επιστήμη του νερού (Υδρολογία) από το Βέλγιο (ULB-1995) και
  • Διδακτορικό πτυχίο από το Πολυτεχνείο Κρήτης, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, εξειδίκευση στην Αειφόρο Ανάπτυξη (TUC-2001).
  • 21 χρόνια ακαδημαϊκές και επαγγελματικές εμπειρίες σε βιομηχανίες τροφίμων και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και σε 19 χώρες του εξωτερικού.
  • Διοργανώνει διεθνούς συνέδρια και ενδιαφέρεται στη δίκαιη εμπορική εκμετάλλευση (fair trade) αγροτικών προϊόντων με πρωτότυπες ιδέες, ηθικές και δημιουργικές συνεργασίες.Mαριάνα Καβρουλάκη |  Πειραματική αρχαιολόγος – Ιστορικός της ελληνικής γαστρονομίας και διατροφής. Αναπαράγει ιστορικές συνταγές, χρησιμοποιώντας αρχαίες τεχνικές ή προσαρμόζοντας τες στη σύγχρονη κουζίνα. Σχεδιάζει διαδραστικές εδώδιμες εμπειρίες οι οποίες φέρνουν στη ζωή μέσω δείπνων και της συναισθησίας τη γαστρονομία των ιστορικών χρόνων, ερευνά τις σχέσεις μεταξύ τέχνης και φαγητού και τη χρήση των πρώτων υλών ως αφηγηματικό μέσο. Δημιουργεί pop-up δείπνα, εδώδιμες εγκαταστάσεις για μουσεία, αίθουσες τέχνης και ιδιώτες, παρουσιάζει ομιλίες και πειράματα ιστορικής γαστρονομίας, είναι ιδρύτρια των Συμποσίων της Ελληνικής Γαστρονομίας (συνέδριο) και βραβευμένη συγγραφέας (Η Γλώσσα της Γεύσης, Gourmand Awards 2012)Ο Δημήτριος Τεμπέρης είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο ελληνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο του ανταγωνισμού. Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Από το 2010 διαχειρίζεται το Παρατηρητήριο Ανταγωνισμού στην Ελλάδα, συνεργαζόμενος με το ευρωπαϊκό δίκτυο έρευνας για την εφαρμογή του δικαίου του ανταγωνισμού (Research Network on Competition Law Enforcement). Παρέχει νομικές υπηρεσίες κατεξοχήν σε επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα δικηγορικής ύλης, με γνώμονα την επιτυχή προάσπιση του επιχειρηματικού συμφέροντος στην αγορά.
http://www.whitedesign.gr/co-workers/
Στην WHITE, προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας, αντιμετωπίζoντας κάθε project σαν πρόκληση, από το πιο μικρό ώς το πιο μεγάλο – είτε πρόκειται για σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας, design ιστοσελίδας, δημιουργία εντύπων ή συσκευασιών.
Χτίσαμε την ομάδα μας στην λογική του “όλοι ένα” και ενωθήκαμε από την κοινή επιθυμία να σπάσουμε τη λέξη ποιότητα σε κομμάτια και να την “επισκευάσουμε” στη βάση της. Να γεμίσουμε το κενό της με λύσεις ανοιχτές στο τώρα και στην εξέλιξή του. Μια προσέγγιση για το design, που αναδεικνύει το όμορφο μέσα από το πραγματικό.
In WHITE we propose integrated solutions of print and electronic communication. Every project is a brand new challenge for us, dealing with it individually, whether it is about identity, website, print or packaging design.
We “built” our team based on the idea “all are one”. Our common desire is to break the word quality into pieces and to “rebuild” it from the beginning. An approach to design that highlights the beauty within the reality.